Glazuren & acrylverven van keramiek – volzet –


Datum/Tijd
06/02/2018
19:30 - 22:00Maak je hoofd leeg tijdens het glazuren van keramiek bij l’ancienne fleur. Kwastglazuren is een hele leuke, creatieve & toegankelijke verftechniek. Alle beelden mogen na het afbakken ook buitenstaan en het is een ideale techniek om je serviesgoed uit te breiden (gebruikte glazuren zijn foodproof!)

Je kan bij ons ook terecht voor het brushen van keramiek met acrylverven. Het voordeel van brushen is: nog ruimere kleurkeuze, meer diepte doordat verschillende kleuren over elkaar gezet worden, het beeld hoeft niet meer afgebakken te worden en je kan het dezelfde avond reeds meenemen, na vernissen kan het zeker ook buiten staan en nog vele jaren meegaan…

Via deze 2 technieken kan je dus jouw keramiek afstemmen op je interieursmaak.

De prijs voor glazuren is 20 euro en omvat de verven, het afbakken en het lesgeld . De prijs van je gekozen keramiekvorm komt er dus nog bij.

De prijs voor het brushen met acrylverven is 16 euro en omvat de verven en het lesgeld. Ook hier komt uiteraard de prijs van je gekozen keramiekvorm bij.


Reservatie evenement

Dit evenement is volgeboekt.

Opgelet, na het reserveren ontvangt u onmiddelijk een bevestigingsemail. Heeft u deze niet ontvangen? Controleer dan zeker uw ongewenste email / spam berichten!

Secured By miniOrange