Warning: Undefined array key "active" in /customers/2/7/7/anciennefleur.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-popup-manager/index.php on line 148

NIEUW: initiatieles pottendraaien – volzet –


Datum/Tijd
17/07/2018
13:30 - 16:30       

Pottendraailes voor beginners

Met je handen in de klei kom je thuis bij jezelf…van chaos naar vormgeven in een flow. Laat je leiden door de goodwill van het natuurelement klei en speel erop los. Een spel van voelen, vertragen, loslaten en tegelijk richting geven…kortom magie in de vingers en het hoofd! Today is a perfect day to start living your dreams! 


*initiatielessen: 17 juli, 19 juli of 23 augustus van 13u-16u : 30 euro per les met biscuitbak inbegrepen. Deze les is ideaal om uit te pluizen of pottendraaien ook betoverend is voor jou …

 

*wekelijks draaien (10 lessenreeks) Op donderdagvoormiddag van 9.30u tot 12.30u OF donderdagavond van 19u tot 22u ( niet in de schoolvakanties) max 8 personen per les, 25 euro per les en bakken van werkjes zijn aan 5 euro/kg. Glazuren van je werkstukken kan in de lessen zelf of op één van de workshops glazuren (zie planning)

 

ps: gelieve een schort en 2 handdoeken mee te brengen


Reservatie evenement

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Opgelet, na het reserveren ontvangt u onmiddelijk een bevestigingsemail. Heeft u deze niet ontvangen? Controleer dan zeker uw ongewenste email / spam berichten!

Secured By miniOrange