Warning: Undefined array key "active" in /customers/2/7/7/anciennefleur.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-popup-manager/index.php on line 148

POTTENDRAAIEN minireeks: donderdagavond ( juni: 3 lessenreeks) VOLZET


Datum/Tijd
10/06/2021 - 24/06/2021
19:00 - 22:00      

Met je handen in de klei kom je thuis bij jezelf…van chaos naar vormgeven in een flow. Laat je leiden door de goodwill van het natuurelement klei en speel erop los. Een spel van voelen, vertragen, loslaten en tegelijk richting geven…kortom magie in de vingers en het hoofd!

In deze lessen krijg je een bom aan diverse draaitechnieken 😉

Today is a perfect day to start living your dreams! 


*wekelijks draaien : Op donderdagvoormiddag van 19u tot 22u  = 3 uur !( niet in de schoolvakanties) 

data:  10, 17 en 24 juni

 

38 euro per les (=3uur) alle klei inbegrepen en bakken van werkjes zijn aan 5 euro/kg. Glazuren van je werkstukken kan in de lessen zelf of thuis. Het afbakken van je geglazuurde werk kan uiteraard opnieuw hier!

PS: * De lessenreeks (114 euro) wordt  bij de eerste les cash betaald.

* Je kan hier niet rechtstreeks inschrijven voor de reeks omdat de cursisten die reeds in het 10 lessensysteem gestart zijn & de mensen op de wachtlijst steeds voorrang krijgen om zich in te schrijven voor de volgende lessenreeks.

Dus aarzel niet om je op de wachtlijst te zetten indien je er graag snel bij bent. Dit kan je oa door me te mailen…de avondreeks heeft een langere wachtlijst dan de voormiddagen…grtjes

!! * Let’s get dirty … dus breng best een keuken- en sponshanddoek en een schort mee.


Reservatie evenement

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Opgelet, na het reserveren ontvangt u onmiddelijk een bevestigingsemail. Heeft u deze niet ontvangen? Controleer dan zeker uw ongewenste email / spam berichten!

Secured By miniOrange