Glazuren & acrylverven van keramiek

08/10/2024
om 19:30

DETAILS


  • Leen
  • Glazuren
  • 08/10/2024
    om 19:30
  • € les + vorm
    Voorschot: €25,00
Reserveer
Er zijn nog slechts 1 plaatsen

Info

Maak je hoofd leeg tijdens het glazuren van keramiek bij l’ancienne fleur. Kwastglazuren is een hele leuke, creatieve & toegankelijke verftechniek. Alle beelden mogen na het afbakken ook buitenstaan en het is een ideale techniek om je serviesgoed uit te breiden (gebruikte glazuren zijn foodproof!)

Je kan bij ons ook terecht voor het brushen van keramiek met acrylverven. Het voordeel van brushen is: nog ruimere kleurkeuze, meer diepte doordat verschillende kleuren over elkaar gezet worden, het beeld hoeft niet meer afgebakken te worden en je kan het dezelfde avond reeds meenemen, na vernissen kan het zeker ook buiten staan en nog vele jaren meegaan…

Via deze 2 technieken kan je dus jouw keramiek afstemmen op je interieursmaak.

 

Praktisch


De prijs voor glazuren is 22 euro en omvat de verven, het afbakken en het lesgeld . De prijs van je gekozen keramiekvorm komt er dus nog bij.

De prijs voor het brushen met acrylverven is 17 euro en omvat de verven en het lesgeld. Ook hier komt uiteraard de prijs van je gekozen keramiekvorm bij.

Er is parking aanwezig aan het atelier.


Voorwaarden


Een fijne workshop organiseren vraagt inzet en tijd, daarom zien wij het voorschot als een administratieve kost wanneer je annuleert.
Er is dus geen terugbetaling, maar je kan wel zélf iemand zoeken om in jouw plaats te komen.


Reservering met voorschot

€25,00

Uw gegevens

Samenvatting

1
x VOORSCHOT Glazuren
€25,00
Totaal
€25,00 Belastingen inbegrepen

Betaling & bevestiging